Sila Lawat Lain2 Page Kami

>> Click Here

Tuesday, 5 December 2017



Aplikasi kan paten doily jadi Sarung Kusyen.. 
Memang cepat dan seronok..  


Saya guna benang Thick Cotton (TC).
sapa yg berminat nak beli boleh klik butang Benang TC kat menu ya...

Kait ni bahagian depan jer... belakang saya guna sarung siap jahit. pun ade di jual di kedai online saya di shopee.. boleh klik butang Cushion Cover pada menu.

Bagi yg tidak boleh mengait jangan sedih... sayang2 semua boleh tempah siap dari akak... boleh whatsApp akak terus untuk tempah. 

Ready stock untuk handmade pun ade.. boleh klik butang dibawah. Stok Terhad.

 Belian terus di SHOPEE sila klik di sini : 
 

Monday, 13 November 2017

New Born Set ~ 3m

New Born Set


To pre-order : WhatsApp : 011-26259656

Material : Special Baby Soft Yarn
Age : New Born ~ 3m

Thursday, 26 January 2017

Wednesday, 25 January 2017


How to Crochet Orchid Step by Step....

Part 1 : https://www.youtube.com/watch?v=_MnNVZyDrW8


Part 2 : https://www.youtube.com/watch?v=pYR1FFPHJaQ



How To Crochet A Carnation

How To Crochet A Calla Lily

Cushion Cover - Tema Purple


Sarung Kusyen 

Untuk tempahan Sila whatsApp 011-26259656 (mariam) 

Tema : Purple 
Motif : Babouska Rose